Pub Husaren i Skövde

Ring oss: 0500 – 41 79 79

Maila oss: info@pubhusaren.se

Besök oss: Sankt Helenagatan 10, 541 30 Skövde

 

Hitta till oss.

Öppettider:

Söndag, måndag , tisdag               14.00 - 02.00

Onsdag .torsdag, fredag, lördag   14.00- 02.00                       

  • Facebook - White Circle
       Om oss

Husaren har en lång historia (startades 1970) och har genom åren genomgått olika renoveringar och ändringar till att nu åter bli en rustik pub med blandning av det gamla och det nya. Husaren var en knytpunkt för alla åldrar,arbetsgrupper och musikstilar. Mycket historia och minnen sitter i dess väggar och ibland kanske det är bra att väggar inte kan tala..

Mysigt gedigna bås av gamla pubbänkar från 1910, vår ”whiskeygrotta” och höga pubbord för barhäng finns i olika avdelningar. Eller varför inte sitta i vår långa rad av soffor där alla ser alla.? Pub Husaren 2.0 är en mötesplats 2019.

I vårt rustika vardagsrum finner ölälskaren sitt sagoland bland 50 ölkranar. Vi vill ha en stor bredd på olika länders ölsorter både från kända märken och mindre kända. Microbryggeriernas spännande utbud av öl trängs på hyllan och många finns bara under en begränsad tid. Lokala drycker finns att avnjuta både på fat och flaska.

 

På Husaren finns två stora barer med mycket inom övriga ädla drycker så som whiskey, rom, tequila, vin, cider med mera. Du väljer - vi serverar.

Här kan du spela dart och

shuffleboard (bokas i baren) 

med dina vänner och njuta av

vår uteservering som angränsar

till Skövdes centrala vackra park.

Under fredagar mellan 16.00 – 20.00 dukar vi upp vår klassiska after workbuffeé med båda kalla och varma rätter för 149 kr per person. 

Mellan 14 - 21 måndagar till fredagar har vi Happy hour hos oss med 50 kr glaset på Husets öl, vin, cider eller alkfritt alternativ!

Vår meny innehåller också allt från gamla klassiker till nya rätter, något för alla. 

Livemusik med band, trubadurer eller coverband – gamla som nya ansikten kommer dyka upp hos oss på vår scen på Husaren med jämna mellanrum. Vill du/ni spela? Kontakta oss så kan det hända att scenen blir er!

 

Titta under evenemang eller följ oss på Facebook för de senaste inläggen och vad som händer.

           Varmt välkomna till

      Pub Husaren i Skövde